En partner för dig med gröna visioner

I 35 år har vi odlat, utvecklat och levererat växtsystem för att skapa gröna miljöer och stadsgrönska i hela Norden.

VegTech kontor i Fagerås

Om oss

För alla er som bygger framtidens hållbara samhälle finns vi här som en trygg, värdeskapande partner. Kontakta oss så skapar vi tillsammans en grönare, mer livskraftig stad.

I över 35 år har vi på VegTech odlat, utvecklat och levererat olika system för att skapa grönare städer. Vi började vår resa 1987 på en liten gård utanför Vislanda. Idag finns vi över hela Norden och är ledande leverantör av flera olika produkter till byggföretag, fastighetsägare och offentlig sektor. Vi säljer inte bara växter och system utan har utvecklats till ett välmående och prunkande växthus både för människor, idéer och gröna miljöer.

 

På bilden, huvudkontoret i Fagerås, Vislanda.

VegTech ställer ut på Nordbygg

Mässor 2024

Monter: C05:45

Vi är otroligt glada över att ta tillfället i akt att välkomna dig till vår monter.
Nordbygg är en plats för innovation, inspiration och möjligheter, och vi är stolta över att få vara en del av detta spännande evenemang.

Hos oss hittar du inte bara produkter och lösningar till gröna tak, utan även vår expertis och stora kunskap. Vi strävar efter att skapa hållbara gröna lösningar som möter dina behov och önskemål.

Ta dig tid att utforska vår monter och tack för att du besöker oss på Nordbygg. Tillsammans kan vi skapa en bättre framtid.

Hämta din fribiljett »

Varmt välkommen!